Sobre Nosaltres

Som un Equip Mèdic i terapèutic que treballem per la salut i el benestar dels nostres pacients. El nostre objectiu fonamental és la satisfacció amb la nostra atenció. Oferim un servei de salut i teràpies, professional i proper.

Centre de Salut a Barcelona

El nostre centre de Teràpies Alternatives, t’ofereix una atenció integral. Els nostres terapeutes disposen d’una àmplia experiència en teràpies naturals, massatges, tractaments per al dolor, psicoteràpia i numerologia. Oferim atenció mèdica integral per a tots els integrants de la família.  
Centre de salut Entrena està situat al cor de Nou Barris a Barcelona. Les nostres instal·lacions estan equipades amb la tecnologia i comoditats que els nostres pacients necessiten. Atenem pacients particulars i asseguradors mèdiques. Atenció a domicili.

El nostre Equip de Professionals

Disposem d’un gran equip de Metges, Terapeutes i Infermeria a disposició dels nostres pacients. Treballem perquè la satisfacció i comoditat sigui total. Estem en formació constant, per poder oferir sempre les últimes novetats en cada camp i especialitat.

Metges

Els nostres Metges de Família proporcionen atenció de primera qualitat. Comptem amb un equip de gran formació i molts anys d’experiència en el sector de la salut primària.

Terapeutes

Una unitat Terapèutica de primer nivell, per poder cobrir totes les àrees de la salut necessària. Cada especialista proporciona el tractament adequat per als problemes de salut.

Infermeria

Cures d’Infermeria en el nostre centre i a domicili. Tots els serveis i seguiments necessaris per a la teva recuperació, control i cures. Atenció de qualitat i proximitat.

El nostre Centre de Salut a Barcelona té cura de tu

N

Atenció Primària

N

Metges de Família

N

Cura d'Infermeria

N

Diagnòstic i Tractament

N

Massatges Terapèutics

N

Psicoteràpia

LA TEVA SALUT I EL TEU BENESTAR FÍSIC I MENTAL

Programació de Cites

Medicina General, Cures d’Infermeria i terapeutes a la teva disposició

930313824 / 617067489

info@centrodesaludentrena.com

c/ Marie Curie, 7 08042 Barcelona